Que no es perdi cap vot sobiranista!

Benvolguts i benvolgudes blocaires,

Ens trobem al mig de la campanya electoral d'unes eleccions que se celebren en un moment delicat per al nostre país. Hi ha una greu crisi econòmica, les perspectives no són gaire optimistes i qui més qui menys ha arribat a la conclusió que cal replantejar-se la relació entre Catalunya i Espanya. Els comicis de la setmana vinent són una bona oportunitat per a mostrar la força de l'independentisme.

Des de la XBS no us donarem cap recomanació de vot per a cap partit en concret. No és la nostra tasca i sabem que les sensibilitats dels nostres adherits són diverses però unides pel comú desig d'independència. Així doncs només us demanem que voteu en conseqüència.

Però sí que us demanem que hi participeu. Penseu que el vot espanyolista està mobilitzat com mai i cal que no es perdi cap vot sobiranista. Voteu el partit que considereu millor. O més dolent. I si cap no us fa el pes feu-ho a sorts entre els partits "votables".
I a banda del vot, participeu activament a la campanya. Convenceu quanta més gent millor per a que voti i que ho faci per una opció independentista. Feu que aquestes opcions siguin visibles: Col·laboreu-hi econòmicament o amb el vostre temps (Us en podeu informar als webs dels partits que us atendran encantats).

Cal votar i rendibilitzar al màxim els vots. I de cara al futur tenir ben clar quin és el nostre objectiu i quin és el nostre adversari i amb qui hem de compartir camí. Hem assistit a vergonyoses discussions estèrils que no han aportat res llevat d'un afebliment propi. Culpa de tothom, no cal dir-ho. Reflexionem-hi si us plau:

Al segle XV a l'Imperi Bizantí la gent va prendre el costum de discutir apassionadament sobre qüestions teologals com per exemple si els àngels tenien sexe i en cas afirmatiu quin era. Mentrestant els turcs avençaven.

Al segle XVIII un escriptor canari va explicar una faula en que dues llebres al camp van sentir lladrucs. Una de les llebres va dir que els gossos que sentien eren llebrers mentre que l'altra era de l'opinió que la raça dels cans era la dels conillers. Mentre discutien, els gossos s'apropaven.

Al segle XXI, els catalans preparaven l'estratègia de la independència del seu país. Mentre discutien i es dividien en bàndols que defensaven conceptes socials del segle XIX les seves butxaques es buidaven, la seva llengua desapareixia i la justícia els humiliava.

Els turcs van acabar prenent Constantinoble que va passar a dir-se Istambul. Les llebres no van poder fugir i van ser caçades.

Ara ens toca a nosaltres decidir.